Filmavonden

cinema plaatje

Hof der Verbeelding

De Hof der Verbeelding is sinds 2012 actief als groep van vrijwilligers die films vertoont in de pastorie van onze kerk. Met veel plezier laten wij van oktober t/m juni op iedere tweede donderdag van de maand een film zien. In dit vijfde seizoen laten wij per thema steeds drie films zien.

Vanaf 19.30 uur bent u welkom voor een kopje koffie of thee. De film start om 20.00 uur. Ari gaat na afloop met de bezoekers over de film in gesprek en daarna is er gelegenheid tot napraten met elkaar onder het genot van een drankje. Wij vragen een kostendekkende bijdrage van € 5,-. Wij vertonen de films in de Zoetmulderzaal. U kunt daarvoor de ingang van de pastorie aan de voorkant van de kerk bij het kerkplein gebruiken.

I.v.m. rechten mogen wij geen filmtitels openbaar maken. Wij brengen u graag op de hoogte van filmtitels en de data van de vertoningen via e-mail: hofderverbeelding@outlook.com.

U kunt ook naar een van ons vragen in de kerk.
Wij heten u graag welkom op onze filmavonden!
René van Eunen – Mirjam de Wit – Ben Steggerda – Ari van Buuren

**************

Donderdag 28 september: Jubileumviering. De Hof der Verbeelding bestaat 5 jaar. Vanaf 17.30 bent u welkom voor een gezellig samenzijn met een koud buffet. Vanaf 20 uur vertonen wij een bijzondere film, waarin humor, tragedie, compassie, verontwaardiging elkaar afwisselen. Voor deze speciale avond moet u zich aanmelden op hofderverbeelding@outlook.com in verband met de planning.

***************

Donderdag 9 november en 14 december bent u weer welkom op het normale tijdstip, om 19.30 uur. We gaan dan door met de cyclus “Stichters van wereldreligies”, achtereenvolgens over Mohamed en Jezus.

**************