Kinderen

Kinderkoor

Hou je van zingen en wil je graag je stem verbeteren?
Kom dan zingen bij het HofKinderkoor!
We zingen popmuziek, wereldmuziek, religieus repertoire, canons en treden op tijdens diensten in de Hofkerk maar ook op andere evenementen. Geloven mag, maar hoeft zeker niet.
De contributie is slechts E30,00 per jaar.
Ben je tussen de 8 en 14 jaar, kom dan eens kijken op woensdagmiddag
van 15:45 tot 16:45! Linnaeushof 94. De ingang van de repetetieruimte is AAN DE ZIJKANT van de kerk, bij het hek. Kom gewoon langs of mail voor meer informatie naar hofkinderkoor@gmail.com

jezus

Stichting Samuel

Stichting Samuel wil dienstbaar zijn in de Rooms Katholieke kerk aan iedereen die de jeugd een warm hart toedraagt, om hen te ondersteunen en inspireren bij de begeleiding van kinderen, tieners en jongeren in hun groei naar gelovig mens-zijn.
Stichting Samuel biedt o.a. informatie en advies, goede materialen voor thuis én in de kinderdienst, ontmoetingsdagen en toerustingscursussen voor jeugdwerkers.
Kijk voor meer informatie op de website van Samuel Advies

Kind en Geloof

Een leuke en leerzame website voor kinderen over geloof! Kindengeloof.nl