Nieuws ABG parochie

De website van de ABG- gemeenschap leest u hier.

ABG Parochiedag (12 oktober)

Wij nodigen u van harte uit om op zaterdag 12 oktober a.s. aanwezig te zijn op de jaarlijkse parochiedag van de ABG.

Deze dag zal gehouden worden in de AnnaBonifatiuskerk.(Tweede Oosterparkstraat 246)

We beginnen om 12.00 uur met een maaltijd die Kiemkracht voor ons zal klaarmaken!!

Mensen die dat willen en kunnen vragen wij om een nagerecht te maken.

Wij willen met elkaar bespreken hoe wij er voor staan qua kerkgebouwen, financiën, voorgangers en vrijwilligers. Rond 16.00 uur wordt de dag afgesloten.

Wij hopen u welkom te mogen heten op onze parochiedag!!

Paul Proost

Ontmoetingsdag van Missio (5 oktober)

Graag nodigen wij u uit voor de jaarlijkse Ontmoetingsdag van Missio waarmee wij de Wereldmissiemaand openen. De middag vindt plaats in Amsterdam op zaterdag 5 oktober, in en bij de basiliek van de H. Nicolaas aan de Prins Hendrikkade 73 tegenover het Centraal Station.

De bijeenkomst zal in het teken staan van de Buitengewone Missiemaand. Missio sluit daarbij aan met het thema ‘Wat is jouw missie?’. Iedere gedoopte heeft een missie. Iedereen heeft de opdracht de Blijde Boodschap te verkondigen.

Onder leiding van Eduard Kimman SJ, nationaal directeur van Missio, zullen twee hoofdgasten deze middag met elkaar in gesprek gaan over missie. Onze gasten zijn pater Klemens Kewanga Hayon, viceprovinciaal van de SVD en pastoor Morris Ibiko uit Zuid-Soedan.

Programma:

13.30 uur        Inloop met koffie en thee

14.00 uur        Opening

14.10 uur        Gesprek met de twee hoofdgasten, o.l.v. Eduard Kimman

15.00 uur        Pauze

15.30 uur        Gesprek in kleine groepen rond het thema ‘Wat is jouw missie?’

16.30 uur        Plenaire afsluiting

17.00 uur        Choral Evensong in de basiliek van de H. Nicolaas

U bent van harte welkom. Gelieve u aan te melden via: missio@missio.nl