Nieuws ABG parochie

De website van de ABG- gemeenschap leest u hier.

Lezing kleine zusters (4 september)

De kleine zustersMauricia, Madeleine en Andree-Julienne organiseren op woensdag,4 september om 19.30 uur een avond in de AnnaBon om iets te vertellen over hun leven aan de hand van een powerpoint presentatie.

Eeuwige gelofte (21 september)

Els Huitema, een Nederlandse kleine zuster zal op 21 september a.s. haar eeuwige gelofte doen in de AnnaBon. Deze kerk is gekozen, omdat Els ongeveer 10 jaar geleden betrokken was bij de Anna Bonifatius en er in de pastorie woonde. Pastor Nico van der Peet zat op zaterdag, 21 september om 14 uur in de feestelijke eucharistieviering voorgaan.

ABG Parochiedag (12 oktober)

De jaarlijkse parochiedag van de ABG-parochie is op zaterdag 12 oktober in de Anna-Bonifatiuskerk (Tweede Oosterparkstraat 246). Het tijdstip van aanvang is nog onbekend.