Ouderen

Speciaal voor Senioren

Elke donderdag Seniorencafé

Iedere week zijn er wisselende activiteiten

• Sjoelen, jeu de boules
  • live muziek
  • bewegen voor ouderen
  • vragenkwartiertje
  • lezingen of voorstellingen
  • techniekhoek (vragen over uw mobiel of computer)
  • schilderen en knutselen

Er moet niets, dus u kunt natuurlijk ook gewoon een kopje koffie komen drinken en wat buurtbewoners beter leren kennen.

Het Seniorencafé is in de pastorie van de Hofkerk. Iedereen is welkom, u hoeft f dus geen lid van de kerk te zijn. Kom eens kijken en neem gerust iemand mee.

Entree, koffie, thee en koekjes zijn gratis. Een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd welkom.

Seniorencafé

Iedere donderdagmiddag van 14-17 uur

Hofkerk, Linnaeushof 94

Bridgen in de Hofkerk

De KBO Kring Christus Koning heeft nu ook haar intrek genomen in de Hofkerk en voelt zich thuis. Als kring hebben wij geen soos maar een bridgeclub waarin wij serieus bridge spelen met een knipoog. Het is niet zo’n grote club en we kunnen nog leden opnemen. Ons clubgeld is laag, slechts 2,50 Euro per maand, hetgeen neerkomt op 30 Euro per jaar.

Wat krijgt u terug voor dit geld?:

• lidmaatschap KBO voor 15,50 Euro per jaar
  • gratis koffie of thee met een koekje
  • geen afwasverplichtingen
  • goede en schone spelbenodigdheden
  • gratis parkeren op het kerkplein

Natuurlijk bieden wij u ook een gezellige middag.

Heeft u na het lezen van dit bericht interesse om te komen dan kan dat elke woensdagmiddag. Om 13.00 uur beginnen wij het bridge. Voor die tijd hebben wij alle gelegenheid om u te woord te staan. Wilt u liever eerst even telefonisch contact, dan kan dit op telefoonnummer 020-66 80 473.

Graag tot spoedig ziens in de Zoetmulderzaal van de pastorie.

Bridgeclub KBO Kring Christus Koning
Secretariaat: Prins Bernardplein 30, 1097 BE Amsterdam