Zalen

Zalen van de pastorie Hofkerk zijn tegen een vergoeding te gebruiken.
De begane grond met de prachtig gerenoveerde zalen zijn bestemd voor parochieel gebruik.
Deze zalen hebben de namen gekregen van belangrijke pastoors uit het verleden.
Gebruik is mogelijk voor externe groepen die spirituele bijeenkomsten willen houden in de vorm van kerkdiensten voor kleine kerkgemeenschappen, Bijbelstudie, Mindfulness, Yoga, Business Spiritualiteit e.d.
 Daarnaast is ook gebruik mogelijk voor coaching gesprekken, vergaderingen, presentaties, expositieruimte e.d.

VOOR AL UW VRAGEN EN OFFERTES: SECRETARIAAT@STICHTINGTOTBEHEERVANDEHOFKERK.NL

Noletzaal

De Noletzaal is een sfeervolle zaal met een huiselijk karakter en openslaande deuren naar de tuin.
Maximaal 8 personen.
zalen-1

Zoetmulderzaal

De Zoetmulderzaal is voorzien van stapel- en schakelbare stoelen en klaptafels waardoor de inrichting heel flexibel is. Er is een vaste beamer aanwezig.
Maximaal 40 personen theateropstelling.
schakelszaal

mindfullness in hofkerk

zoetmulderzaal-dinerBuschzaal

De Buschzaal is een kleinere ruimte aangesloten aan de Zoetmulderzaal die d.m.v. schuifdeuren apart te gebruiken is.
Maximaal 10 personen vergaderopstelling.
Er is een flap-over beschikbaar.
zalen6

Keuken

Bij gebruik van de zalen is altijd de goed ingerichte keuken beschikbaar.
Er is echter geen bediening aanwezig maar dat kan eventueel wél geregeld worden.

zalen 5

Sacristie

Aansluitend aan het kerkgebouw ligt de voormalige sacristie. Deze ruimte is via de groene zijdeur (rechts van de kerk, via het hek naar de tuin) bereikbaar. Het is een intieme ruimte die zich goed leent voor gezelschappen tot 50 personen. Ook de koren maken voor hun repetities gebruik van de sacristie.

Koffiebeuk

De rechter zijbeuk van de kerk is sinds jaar en dag ingericht als koffiebeuk. Hier zijn 80 zitplaatsen en kunnen tenminste 150 personen een plek vinden. De zijbeuk wordt op de zondagen na de vieringen gebruikt voor de nazit met koffie. Ook voor feesten is deze ruimte geschikt.

VOOR AL UW VRAGEN EN OFFERTES: SECRETARIAAT@STICHTINGTOTBEHEERVANDEHOFKERK.NL

Bewaren