Bloemengroet

Vele jaren geleden maakte de gemeenschap van de PKN Gemeente “De Bron” een half jaar lang van ons kerkgebouw gebruik in verband met de renovatie van hun eigen kerk.

Eén van de mooie dingen die wij toen van hen overgenomen hebben, was het bloemenfonds. Een initiatief van Jan Hilhorst.  Doel van het bloemenfonds: mensen uit onze omgeving die ziek zijn een hart onder de riem steken, bemoedigen, een bezoekje brengen, lief en leed delen.

Sinds de oprichting van het bloemenfonds hebben honderden bloemetjes hun weg naar zieke parochianen of buurtgenoten gevonden. Nog onlangs is de kas van het bloemenfonds gespekt met ruim € 500, de netto opbrengst van de loterij bij de kerststallententoonstelling.

We vragen uw medewerking om ons attent te maken op mensen die zo’n bloemetje, zo’n beetje noodzakelijke aandacht, vanuit onze gemeenschap verdienen. U kunt hierover contact opnemen met Janneke de Bruin (pastoraatsgroep@hofkerk.amsterdam).

En al is de kas van het bloemenfonds nu weer even goed gevuld, toch blijft uw gift welkom op

IBAN NL95 INGB 0003 1583 76 tnv Hofnieuws, Diemen, onder vermelding van bloemenfonds.