Bloemengroet

Vanuit elke zondagse Viering gaat er een bloemengroet naar iemand, die aandacht of bemoediging kan gebruiken.

Graag vraag ik  uw medewerking om ons attent te maken op mensen die een bloemetje vanuit onze gemeenschap nodig hebben. Het is ook fijn als er parochianen zijn, die zulke bloemetjes bij die of gene willen bezorgen.

En een gift van u voor de bloemengroeten is thans zeer welkom op rekeningnummer IBAN NL95 INGB 0003 1583 76 t.n.v. Hofnieuws, Diemen, onder vermelding van Bloemenfonds.
U kunt over dit alles contact met mij opnemen of een mail sturen.
Janneke de Bruin, pastoraatsgroep@hofkerk.amsterdam.