Bloemen

Binnen de Hofkerk bestaat al sinds jaar en dag de gewoonte na elke viering een bloemetje te bezorgen bij een parochiaan die dat nodig heeft of dat verdient. Graag vragen wij uw medewerking om ons attent te maken op mensen die een bloemetje vanuit onze gemeenschap nodig hebben. Het is ook fijn als er parochianen zijn, die zulke bloemetjes bij die of gene willen bezorgen. Een gift van u voor de bloemengroeten is  zeer welkom op rekeningnummer IBAN: NL13 INGB 0000 122588 t.n.v. HH Martelaren van Gorcum, onder vermelding van bloemenfonds. U kunt over dit alles contact met ons opnemen of een mail sturen aan Janneke de Bruin, jannekedebruin53@gmail.com

Privacy regeling Hofkerk live stream

Er worden beeld- en geluidsopnamen van de kerkdiensten gemaakt, welke publiekelijk te zien zijn op YouTube. De camera staat gericht op de mensen die zich bij het altaar en de spreekgestoeltes bevinden. Met deelname aan onze kerkdienst geeft u toestemming aan de parochie dat er mogelijk opnames van u worden gemaakt als u zich in de hiervoor genoemde gebieden begeeft. Er worden geen herkenbare opnames gemaakt tijdens de communie-uitreiking.

Uw digitale collectebijdrage in december 2022 kunt u overmaken via onderstaande  QR-code:

Alles
Hofkerk Amsterdam
10 december 2022 om 16:30
Vesperviering
Vesper
11 december 2022 om 10:30
Eucharistieviering
Voorganger: Ari van Buuren, Pastor Marianus Jehandut
Muziek: Jubilemus Domino
18 december 2022 om 10:30
Viering locatie: Hofkerk Amsterdam
Thema Synode 2023 III Is onze Kerk nog relevant?
Voorganger: Chris 't Mannetje, Frank de Haas
Muziek: Liturgische Werkgroep