Bloemen

Binnen de Hofkerk bestaat al sinds jaar en dag de gewoonte na elke viering een bloemetje te bezorgen bij een parochiaan die dat nodig heeft of dat verdient. Graag vragen wij uw medewerking om ons attent te maken op mensen die een bloemetje vanuit onze gemeenschap nodig hebben. Het is ook fijn als er parochianen zijn, die zulke bloemetjes bij die of gene willen bezorgen. Een gift van u voor de bloemengroeten is  zeer welkom op rekeningnummer IBAN NL95 INGB 0003 1583 76 t.n.v. Hofnieuws, Diemen, onder vermelding van Bloemenfonds. U kunt over dit alles contact met ons opnemen of een mail sturen aan Janneke de Bruin, pastoraatsgroep@hofkerk.amsterdam

Privacy regeling Hofkerk live stream

Er worden beeld- en geluidsopnamen van de kerkdiensten gemaakt, welke publiekelijk te zien zijn op YouTube. De camera staat gericht op de mensen die zich bij het altaar en de spreekgestoeltes bevinden. Met deelname aan onze kerkdienst geeft u toestemming aan de parochie dat er mogelijk opnames van u worden gemaakt als u zich in de hiervoor genoemde gebieden begeeft. Er worden geen herkenbare opnames gemaakt tijdens de communie-uitreiking.

Uw digitale collectebijdrage in januari 2022 kunt u overmaken via onderstaande  QR-code:

Alles
Muziek: Jubilemus Domino
2 maart 2022 om 19:00
Viering locatie: Hofkerk Amsterdam
Aswoensdag met as wijding (met de Bron)
Oecumenische viering
Voorganger: Ari van Buuren, Janneke de Bruin