Open kerk, 1e helft 2017

open huis

Onze kerk is er niet alleen voor de parochianen op zondagochtend, nee het gebouw met zijn rijke historie is mooi genoeg om af en toe voor belangstellenden open te zijn. Het liefst zouden we de kerk elke dag open stellen, voor een kort gebed, om even te genieten van de stilte of van de mooie gebrandschilderde ramen, maar helaas, dat lukt nu eenmaal niet. Wel is besloten dat wij de kerk twee zondagen in de maand open houden voor bezichtiging.

Omdat niet alleen het oog, maar ook het oor iets wil, streven we er naar dat op die open zondagen een organist aanwezig is, die op ons recent gerestaureerde Adema-Schreurs orgel speelt.

De Hofkerk is op de volgende zondagen in 2017 geopend, van 12.30 tot 14.30 uur:

8 januari, 22 januari

12 februari, 26 februari

12 maart, 26 maart

9 april, 23 april

14 mei, 28 mei

11 juni, 25 juni

Bij de gastheer of –vrouw kunt u uw eventuele vragen kwijt. Ook zijn er boekjes over het gebouw en het orgel van de Martelaren van Gorkum, alsmede kaarsen en ansichtkaarten van de gebrandschilderde ramen te koop. U bent van harte welkom!