Koren

De Hofkerk is rijk aan koren:

IMG_0959incl_Catharina

Gemengdkoor ‘Jubilemus Domino’

Dit koor zingt gregoriaans en klassiek Latijn en luistert eens in de drie a vier weken de vieringen in de Hofkerk op.
Dirigent is Catharina Bonsel
Repetitie: dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur

Zingen uw Hobby?

lwm

‘Liturgische Werkgroep Martelaren’  (L.W.M.)

Het koor van de Liturgische Werkgroep Martelaren verzorgt de moderne Nederlandstalige liturgie en zingt liederen op teksten van Huub Oosterhuis en anderen, op muziek gezet door componisten als Bernard Huijbers, Antoine Oomen, Tom en Luc Löwenthal.
Dirigent is Godfried Jansen, Felicity Goodwin begeleidt op orgel en piano.
Repetitie: woensdagavond van 20.30 tot 22.30 uur.

combodemeerklank

Koor en Combo ‘Meerklank’

Meerklank zingt ritmische liederen, begeleid door een combo.
Repetitie: maandagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur

logo-kinderkoor-1-kleinKinderkoor

Het Hof Kinderkoor zingt iedere woensdagmiddag van 15:45 tot 16:45 onder leiding van een professioneel dirigent.
We zingen popsongs, religieus repertoire, éénstemmig, meerstemmig, wereldmuziek, canons met en zonder pianobegeleiding.
Iedereen is welkom vanaf ongeveer 6 tot 14 jaar. Naast het zingen komt ook wat muziektheorie en zangtechniek aan bod.
Kom een keer meezingen! De ingang is aan de zijkant van de kerk, bij het hek!